comfortti.si
Preskoči na vsebino

Brezplačna pomoč: info@comfortti.si | +386 (0)40 325 185

News

Zimski trendi

Barbara Karničar 24 Aug 2021
Ne vemo za vas, vsekakor pa začenjamo čutiti spremembo vremena, jutra in večeri so veliko temnejši in vsak dan je hladneje. Nova sezona je pred nami, to je pravi čas, da začnete načrtovati svoje sponke za obutev za hladnejše mesece, ki so pred nami, zato smo tukaj z našim vrhunskim vodnikom po zimskih čevljih in čevljih, da boste videti elegantno in toplo.

Vodili vas bomo skozi katere čevlje in škornje bi morali zibati v tej sezoni za vse priložnosti, od službe do večernega izhoda, skupaj s tistimi pomembnimi slogi, ki vas bodo varovali, varovali in toplo v teh strašnih ledenih in snežnih dneh. Z veliko idejami o priložnostnem in svečanem oblačenju ste lahko prepričani, da boste to zimo videti v trendu!

Zato se prilepite, si privoščite vročo čokolado in dovolite nam, da vas skozi naš vodnik popeljemo, katere zimske čevlje in škornje potrebujete v tej sezoni ...

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.

Hvala, ker ste se naročili na novice. Kodo za 10% popust prejmete po pošti.

Ta e-poštni naslov je že naročen na novice.

this is just a warning

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping