comfortti.si
Preskoči na vsebino

Brezplačna pomoč: info@comfortti.si | +386 (0)40 325 185

Pogosta vprašanja

Spodaj so nekatera najbolj pogosta vprašanja, ki nam jih naše cenjene stranke postavljajo pred nakupom. Če odgovorov na vaša vprašanja ne najdete, nam jih pošljite po e-pošti na info@comfortti.si

Za naročila do vrednosti 50 € je poštnina za vse izdelke enaka in znaša 3,5 €. Če pa naročiš izdelke v vrednosti 50 € ali več, celotno poštnino plačamo mi. Pakiranje ter embalaža sta za vsa naročila brezplačna.
Vse pakete dostavlja podjetje DPD kurirska službo. Paketi so dostavljeni v najkrajšem možnem času. Če ob obisku kurirja niste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pokličete kurirja in se dogovorite za ponovno dostavo. Paket je lahko dostavljen tudi v službo, fakulteto, študentski dom,... Paket vas bo čakal 1 teden, po tem času se vrne nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.
Izdelke lahko plačate na 4 različne načine, in sicer po povzetju, preko Paypal ali s kreditno kartico Visa oz. Mastercard. Več o načinih plačil je na voljo tukaj.
Zavedamo se, da je varnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato ti zagotavljamo 100% varnost in zaščito tvojih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Več o varnosti si lahko preberete tukaj.
Osebnih prevzemov trenutno žal nimamo. Za vsa vprašanja smo na voljo na 040 325 185 ali preko e-maila na info@comfortti.si
Promocijsko kodo vpišete v zaključek naročila, v za to namenjeno okno "Koda za popust". Koda za popust se bo upoštevala na naslednjem koraku na blagajni.
Po zakonu imate pravico odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek v 14 dneh od prevzema paketa. Za več informacij kliknite na dnu strani na zavihek Vračila in reklamacije. in tukaj.
Niste našli odgovora na vaše vprašanje? KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala, ker ste se naročili na novice. Kodo za 10% popust prejmete po pošti.

Ta e-poštni naslov je že naročen na novice.

this is just a warning

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping