Pogosta vprašanja

Spodaj so nekatera najbolj pogosta vprašanja, ki nam jih naše cenjene stranke postavljajo pred nakupom. Če odgovorov na vaša vprašanja ne najdete, nam jih pošljite po e-pošti na info@comfortti.si

Za naročila do vrednosti 60 € je poštnina za vse izdelke enaka in znaša 3,5 €. Če pa naročiš izdelke v vrednosti 60 € ali več, celotno poštnino plačamo mi. Pakiranje ter embalaža sta za vsa naročila brezplačna.
Vse pakete dostavlja podjetje DPD kurirska službo. Paketi so dostavljeni v najkrajšem možnem času. Če ob obisku kurirja niste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pokličete kurirja in se dogovorite za ponovno dostavo. Paket je lahko dostavljen tudi v službo, fakulteto, študentski dom,... Paket vas bo čakal 1 teden, po tem času se vrne nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.
Izdelke lahko plačate na 4 različne načine, in sicer po povzetju, preko Paypal ali s kreditno kartico Visa oz. Mastercard. Več o načinih plačil je na voljo tukaj.
Zavedamo se, da je varnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato ti zagotavljamo 100% varnost in zaščito tvojih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Več o varnosti si lahko preberete tukaj.
Osebnih prevzemov trenutno žal nimamo. Za vsa vprašanja smo na voljo na 040 325 185 ali preko e-maila na info@comfortti.si
Promocijsko kodo vpišete v zaključek naročila, v za to namenjeno okno "Koda za popust". Koda za popust se bo upoštevala na naslednjem koraku na blagajni.
Po zakonu imate pravico odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek v 14 dneh od prevzema paketa. Za več informacij kliknite na dnu strani na zavihek Vračila in reklamacije. in tukaj.
Niste našli odgovora na vaše vprašanje? KONTAKTIRAJTE NAS