Dostava

Za nas pakete dostavljata kurirski podjetji DPD, ki pakete dostavita v najkrajšem možnem času. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko za ponovno dostavo dogovorite z dostavljavcem DPD po telefonu ali elektronski pošti. Več o tem tukaj (DPD).

Opomba: S 1. aprilom 2019 bodo prejemnikom, ki se bodo odločili, da bodo paket prevzeli na eni od bencinskih servisov Petrol, dostave paketov in pobrane odkupnine dodatno zaračunali. Tako boste za storitev vročanja paketov odšteli 0,3 EUR ter za obdelavo odkupnine 0,85EUR. Dodatek ni prikazan v spletni trgovini, ker je to strošek, ki ga obračuna Petrol d.d. Prejemniki paketa bodo na dan dostave v SMS sporočilu predhodno obveščeni o dodatnem strošku, v kolikor se le-ti odločijo paket prevzeti na bencinskem servisu. Za dostavo na dom, v službo, pri menjavi naslova ali pri dostavi na Pošto Slovenije zgoraj omenjeni dodatni stroški niso zaračunani.

Izdelki, naročeni na Comfortti.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Našemu skladišču v Trzinu posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Če so artikli na zalogi v našem skladišču, gredo na pot običajno isti ali naslednji delovni dan.

 

 

 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava velja za naročilo, ki je višje ali enako od 50,00 EUR. Pri takšnih naročilih se brezplačna dostava upošteva avtomatsko na blagajni oz. pri zaključku naročila. Brezplačna dostava velja za klasično dostavo, posebna dostava pa se obračuna po veljavnem ceniku dostavne službe. 

 

Dostava kamorkoli na območju Slovenije

Naš partner pakete dostavi na naslov, vnešen ob oddaji naročila.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa DPD, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila, kako prevzeti paket. Paket vas bo na prevzem čakal 1 teden, po tem času pa se bo vrnil nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

 

Dostavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in izdelek bomo odstranili iz naročila ali ga zamenjali z drugim.

Če boste nekaj dni odsotni, lahko pri nakupu vpišete željeni datum odpreme vašega paketa oz. nam to sporočite preko elektronske pošte ali po telefonu. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne bo poslan na navedeni naslov.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 040-325-185 ali nas kontaktirajte tukaj.

 

Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ob dostavi paketa ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek za vračilo paketa ali ponovne dostave novega paketa. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@comfortti.si ali po telefonu na številko 040-325-185. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikle, DPD nalepke in pa opis poškodbe. Z našo svetovalko se lahko dogovorite tudi za prevzem poškodovanega paketa na vašem naslovu.

  

Based on 1039 reviews
90%
(937)
8%
(88)
1%
(12)
0%
(2)
0%
(0)
Pohvale!!!😃

Pohvale z moje strani, so mehki in udobni kot oglašujete. Vzel sem zelene. Nosim jih vsak dan. Punci so tud zelo všeč

Lep pozdrav
Pero

V četrtek naročil danes dobil. res hitro

kot na sliki

top!!!

So mi zelo fajn in so dejansko zelo topli

Kupila očetu

Oče skos nosi te čevlje

Nam zelo dobro služijo pa še lepe barve majo

Točno taki kot na oglasih

Dobri za to ceno jih priporočim

K vsem kombinacijam oblačil mi pašejo in še udobni so

zelo so udobni in lepi

Čisto moj stil in moje barve, navdušena sem!

v živo šee lepši so kot na slikcah

Najtoplejši čevlji

Najtoplejši čevlji, ki sem jih kdaj imela.

Lp, Vera

imam širše stopalo in ker so ti čevlji široki, me v njih ne tišči

sem iskala čevlje ki bi pokrile tudi gleženj da me ne zebe, ti so odlični

Materiali so zeloooo udobni in topli

Debelejši podplat je super, da nisem čisto na tleh in da me ne zebe

Udobni in topli, bi si kupila še ene v drugi barvi

Čist navdušena top škornji za res ugodno ceno

Tok hudi škornji, ful se jih dobr kombinira

Kok so mehki pa ta mucka je res kvalitetna

Izredno pomembno pri čevljih je, da ne drsijo. Ti čevlji so super za vsak teren. Z veseljem jih priporočim tudi prijateljici.

Povsod pašejo za to jih skos nosim.